TVXQ..SUPER JUNIOR..BIG BANG..SS501..SHINEE..2PM..2AM..FT ISLAND..MBLAQ..B2ST..UKISS..ZE:A..WONDER GIRLS..2NE1..4MINUTE..KARA..T-ARA..SE7EN..JUNG JI HOON..LEE HYORI..INFINITE..BLOCK B..BOYFRIEND..SITI NURHALIZA..YAMAPI..

Followers

Monday, August 30, 2010

new collection added.......



HERE IS MY NEW ITEMS ADDED IN KPOP COLLECTION..THANKS TO ONE OF MY BESTIES, WANIE AND HER FRIEND THAT HELPED ME TO BUY THESE..I'M GONNA ORDER MORE..WILL LIST THEM OUT LATER...LOL..



MBLAQ - Y
UKISS - 'ONLY ONE'
2PM - 1:59PM / DSCS
WONDER GIRLS - 2DT
BEAST - BEAST IS THE BEST / SHOCK OF THE NEW ERA
SUJU - BONAMANA

8 comments:

nor azizah ishak said...

beb...berapa juta rupiah ko beli nih wep?

aizamia boojaejoong said...

yang ni semua sekali rm250..
kire murah..hehe..kwn aku belikan kat korea..ari tu die pergi..tu yang pesan..aku nak pesan album tvxq selection tp die kate x de..hu3..

nor azizah ishak said...

wow.....rm250........wow.....

aizamia boojaejoong said...

kire ok lah tu jah..kalau beli kat sini..rm250 tu berapa cd je leh dapat..hu3

Yoyo said...

as expected...u mmg kaya aizah...
dr dulu smpi skrg..yo still jealous of your collection ㅠ.ㅠ so so jealous..more than 3 years i live with jealousy~ ㅠ.ㅠ

aizamia boojaejoong said...

ni lagi sorang...
x payah nak jeles2 lah sayang oi..
dun worries..u pun boleh je collect macam i ni ha...selamat i ni bukannya kaki shopping yang suka beli baju+kasut etc etc..so boleh lah guna duit beli barang ni..keke..kalau x..putih mata je lah tgk stuff ni sume...hehe..there are other cassies yg lagi gila dari i ni...lol

Annne [ A ] said...

kak aiza, nak tanya kakaiza beli mcm mana? semua nih kawan punya bantuan ke?- amani -

aizamia boojaejoong said...

yeap..my friend belikan..friend of hers ada kat korea..so alang2 dia tempah die tempahkan mine sekali..hehe..

Blogroll!~