TVXQ..SUPER JUNIOR..BIG BANG..SS501..SHINEE..2PM..2AM..FT ISLAND..MBLAQ..B2ST..UKISS..ZE:A..WONDER GIRLS..2NE1..4MINUTE..KARA..T-ARA..SE7EN..JUNG JI HOON..LEE HYORI..INFINITE..BLOCK B..BOYFRIEND..SITI NURHALIZA..YAMAPI..

Followers

Saturday, July 10, 2010

my recent ultimate fav drama..



this time kita lupakan dulu soal kpop..but i nak share my recent fav drama..call me outdated..mmg i outdated if bab2 drama melayu nih..haha..but i giler suka dengan slot akasia ni..lain x bukan adamaya lah..mesti antara korang pun ramai yang tau kan pasal drama ni..tipu lah kalau x tau..i suka bab2 kawen ni especially yang diarrange by parents or in short marriage yg dibina bukan disebab cinta..coz from my view..cinta lepas kahwin ni 'spark' die lagi best kot..kawen dengan somebody yg kite x tau..kenal hati budi die lepas kawen n at last jatuh cinta..woah..best2..tp skang ni mana nak cari especially lelaki yang baik mcm si Adam ni..p hujung dunia pun blom tentu jumpa..penuh tanggungjawab, sayang anak, setia n cinta pada yg satu, seorang pembimbing yang baik, rupa ada, harta ada..giler macam perfect..



haha..sesaje jek amek pic ni..suke lah word 'adamaya' tu...



jangan x tau..i suka 'skinship'..haha..tu yang capture pic nih..mcm sweet sgt2..suka kot tgk husband buat macam ni pada wife die..



one perfect family..scene ni masa adam n maya dah baik balik..aduss..mana nak cari lelaki yang baik macam si adam ni..and lagi satu..anak dorang, amani..sah! comel sangat x1000..bijak budaknye..

bonus pic..



this one masa lisa buat surprise visit for mia sara ni..si kecik ni rindu giler mama lisa die..dengar kate die demam seminggu lepas abes berlakon adamaya coz rindukan lisa sangat..and i just find it adorable how they keep in touch and this lil baby call her 'parents' as mama lisa and papa sein...hehehe

4 comments:

gdyo_icecube said...

suka suka suka..kami pun tgk jgk..kami suka cita ni..tp kami x suka dani!! dia jht!! bini org pun nak kacau!!

aizamia boojaejoong said...

betol2..aish..giler benci tgk si dani tuh..mcm x paham2 bahasa pun ada jugak....macam mana lah si maya tu dok gila kan die dulu..but i like mika..die lawak..XDDD

gdyo_icecube said...

mika thinks rationally!!

aizamia boojaejoong said...

hahaha..agree..and the way he speaks mmg best...

Blogroll!~