TVXQ..SUPER JUNIOR..BIG BANG..SS501..SHINEE..2PM..2AM..FT ISLAND..MBLAQ..B2ST..UKISS..ZE:A..WONDER GIRLS..2NE1..4MINUTE..KARA..T-ARA..SE7EN..JUNG JI HOON..LEE HYORI..INFINITE..BLOCK B..BOYFRIEND..SITI NURHALIZA..YAMAPI..

Followers

Monday, May 11, 2009

[random] keseorangan



semalam adalah hari terakhir aku tidur ngan mirah..dia dah pergi matriks..jadi tinggal lah aku keseorangan kat dalam bilik hari nih..aku baru balik hantar dia di matriks perak pagi tadi..selamat lah registration dia abis cepat..x de lah terpanggang dek kerana cuaca yang panas terik tuh..haha..

dulu..most of the things that i did at home, sure kena ada mirah..and i miss calling her names..haha..i call her 'mok' and sure dia melenting punya..aku suka dgr dia maki..lawak..haha..starting sending her off kat matriks..belum kuar pintu pagar nih..aku rindu dia dah..yelah..selama nih dia dok rumah je..mana ada kuar sgt coz dia bukan jenis yang suka kuar rumah..bila dia x de..aku sunyi..we used to watch BOF o music bank together tgh2 mlm buta, tidur lambat sama2, dok gilir2 main pc, tgk utube sama2, pergi driving class pun sama2, share the feelings..even dia x suka dgr aku membebel, aku paksa dia dgr..hahaha..

sekarang..tinggal je lah aku kat bilik and waiting for my sis to come home on this saturday..mlm nih..tgk lah BOF sorang2..mkn mlm pun sorang2..x de lagi orang nak temankan aku..T_T

shedey wo..masa tgk mirah hugged my parents and abang..aku nak nangis dah..tapi tahan..tgk ler masa nak tido kang..sure meleleh lah..haha..da feelings is just da same when my my big sis left home dulu..and when i was alone in hostel..nangis coz rindu ngan fams..

x boleh lah..empangan air mata aku nih cepat je pecah bila tibe bab2 mcm nih..haha..

it's true when there words saying..people that we love will leave us some day..maybe tomorrow..we never know..

to mirah,
dik, belajar lah elok2..tabah lah dalam menjalani kehidupan di sana, kakakmu di sini hanya boleh mendoakan kau bahagia, sejahtera dan berjaya..tuntutlah ilmu-Nya dengan sepenuh hati dan ikhlas..berdoalah agar Allah mudahkan kerja harianmu dan terangkan hatimu untuk menerima pelajaran dengan lebih mudah..semoga segalanya akan berjalan dengan lebih lancar dan kau menempa kejayaan dengan cemerlang..InsyaAllah..

2 comments:

KhaiYooRim said...

Gosh! i'm crying, man! sdh nye.. xde org dh aku nk jilat2 n kaco2.. ko ganas sgt.. dpt penampau sulung, juling itik nti aku.. huhu..

sherermac™ said...

huhuu... i faham aiai's feeling..
been through that alot..
geezz.. i feel like crying too.. huhhu~

Blogroll!~